NEMA DRUGE

PRILIKE ZA

PRVI DOJAM

Kvaliteta i posvećenost detaljima
u izradi brenda trebaju se odraziti
u svakom prezentacijskom proizvodu
Vaše tvrtke.

O NAMA

NEMA DRUGE PRILIKE ZA PRVI DOJAM.

Kvaliteta i posvećenost detaljima u izradi brenda trebaju se odraziti u svakom prezentacijskom proizvodu Vaše tvrtke.

O NAMA

O nama.

NOVUS
Graphic Solutions

Novus čine stručnjaci sa zavidnim iskustvom i velikim entuzijazmom.

Na tržištu smo prisutni već više od desetljeća te smo se imali prilike susresti s domaćim i inozemnim tržištem te uspješno odgovarati na složene zahtjeve naših korisnika. Možemo sa sigurnošću reći da imamo jasan uvid u želje klijenata.

Služimo se najsuvremenijim metodologijama i tehnikama u radu. Svakom klijentu pristupamo individualno uzimajući u obzir njegove želje i potrebe.

Naša grafička rješenja i popratne usluge dati će dodatnu vrijednost Vašem proizvodu te Vas na pravi način istaknuti od konkurencije. Dobar i upečatljiv grafički proizvod temelj je svakog uspješnog poslovanja.

PROJEKTI

Projekti.

NEDAVNI PROJEKTI.

USLUGE

Usluge.

Osim standardnog dijela grafičke industrije proširili smo našu djelatnost do njenih krajnjih granica, pa i dalje. Ako su vam drugdje rekli kako nešto nije moguće napraviti, onda je pravo vrijeme da se obratite nama.

Nekad je za uspješno obavljanje zadatka potrebno gledati izvan okvira isključivo jedne struke. U tom smo smislu specijalizirani za uvođenje novih tehnika te usporedan rad na više područja.

Bavimo se svim vrstama montaža: prizemnih ili visinskih, dopremamo i montiramo skele te organiziramo korištenje dizalica…

01. TISAK.

Posjedujemo veliko iskustvo u izradi svih vrsta tiskanih materijala za veće ili manje naklade te garantiramo kvalitetan završni proizvod. U našoj ponudi, među ostalim, možete pronaći: posjetnice, memorandume, kuverte, letke, brošure, kalendare, plakate, kataloge itd.

02. IZRADA REKLAMA.

Vaša reklama mora biti kao i Vaš proizvod – prepoznatljiva, vidljiva i kvalitetna. Izrađujemo razne vrste reklama koristeći visokokvalitetne materijale.

03. NALJEPNICE.

Naljepnice imaju veoma široku primjenu, kako u poslovnom tako i u privatnom svijetu. Brza aplikacija i pristupačne cijene čine ih odličnim dekorativnim ili marketinškim alatom.

Oslikavanje vozila
Oslikavanje staklenih površina i zidova
Tipske naljepnice
Izrada po narudžbi
Magnetne naljepnice

04. TEKSTIL.

Tisak na tekstil je jedan od vodećih načina oglašavanja danas. Otisnite logotip vaše firme na radnu odjeću ili poklonite majicu, kapu, šal i ostale tiskovine s vašim brandom. U mogućnosti smo realizirati svaku vašu ideju, bilo da se radi o osnovnim izvedbama (natpisima) rađenim u termo tisku ili kompliciranijim, kao npr. rađenim u štiku (vez).

05. MONTAŽA.

Montiranje različitih vizuala, bilo da se radi o manje ili više zahtjevnim postavljanjima, jedan je veoma specifičan i složen proces koji nikako ne želite prepustiti slučaju…

Naš stručni tim koji je posebno osposobljen za izvođenje svih vrsta montaža ili demontaža vrlo će brzo riješiti svaku od vrsta montažnih slučajeva u različitim uvjetima:

Lijepljenje PVC naljepnica različitih formata
Postavljanje zaštitnih folija na staklene ili druge površine
Zatamnjivanje staklenih površina
Montaže na visinskim uvjetima
Montiranje svih ostalih proizvoda od raznih vrsta materijala

06. OSLIKAVANJE VOZILA.

Car wrap ili obljepljivanje vozila je postupak u kojemu se mijenja boja auta upotrebom različitih folija koje su napravljene posebno za tu namjenu.

Aplicirana folija može štititi tvorničku boju vozila od ogrebotina, soli, kamenčića itd…

Osim toga, car wrap je idealan za izradu reklamnog izričaja ili dodatnog brandiranja vaše firme.

Važno je također napomenuti da se aplicirana folija izrazito lako skida s vašeg vozila bez ikakvih možebitnih opasnosti od oštećenja na boji ili laku vozila.

07. PLEKSI GALENTERIJA.

Laserskim rezanjem ili graviranjem mogu se izraditi različiti oblici iz plexiglas materijala. Tako u našoj osnovnoj ponudu možete pronaći: plexi kutije, plexi nosače, privjeske, zaštite, ukrase, oblike itd. Osim toga, kreiramo i izrađujemo, od početne ideje do završnog proizvoda, sve ostale pleksiglas proizvode prema misaonom predlošku…

Kontaktirajte nas

Kontakt.

Novus Graphic Solutions d.o.o.
Adresa sjedišta: Bribirska 35
10000 Zagreb
OIB: 95655503325

Adresa ureda:
Zvečajska 2A (križanje Zvečajske i Okićke ulice)
10000 Zagreb

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 9:00 – 17:00
Subota 9:00 – 14:00

Kontakt:
Tel: 01 553 4348
Mob: 095 123 9000
Email: info@novus.hr

JAVITE NAM SE.
Hvala na poruci. Poruka je poslana.
Ups, pojavio se problem pri slanju poruke. Pokušajte kasnije ponovno.